LEREN ZWEMMEN voor kinderen (vanaf 5jaar)

Onze lessenreeksen worden ingericht volgens deze leermethode en hebben als hoofddoelstelling: jouw kind leren veilig zwemmen!

Je wil jouw kind leren zwemmen? Dat kan onder de volgende voorwaarden:

  • jouw kind is minstens 5 jaar
  • jouw kind volgde met succes onze lessenreeks WATERWENNEN niveau 2 en behaalde het brevet waterschildpad dat toegang geeft tot de lessen zwemtechniek
  • of jouw kind volgde geen lessen WATERWENNEN maar krijgt positief advies om te leren zwemmen na een niveautest (deze test organiseren we 3x/jaar : september - december - maart

De fase AANLEREN ZWEMTECHNIEK organiseren wij in 2 niveaus:

  • niveau 1 rugslag
  • niveau 2 schoolslag

Bekijk een persbericht over de leermethode (video1) en bekijk onderstaande informatieve video

HIERONDER BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR OUDERS

1 reeks bestaat uit 10 lesjes (1 les/week van 45minuten gedurende 10 opeenvolgende weken).

Omwille van de grote vraag naar zwemlessen werken we met een wachtlijst. Schrijf jouw kind in op deze wachtlijst. Op deze manier word je automatisch per mail verwittigd van zodra er vrije plaatsen zijn. Er zijn 3 mogelijke instapmomenten per jaar: januari / april / september.

Kinderen die al deelnemen of deelgenomen hebben krijgen altijd eerst voorrang op nieuwe kinderen om de lessen met een nieuwe reeks verder te zetten op voorwaarde dat de deadline voor inschrijving gerespecteerd wordt.

De deelnameprijs is fiscaal aftrekbaar en bedraagt € 75 voor inwoners Poperinge (€ 85 niet-inwoners). 

Terugbetalingen voor zwemlessen gebeuren enkel na afgifte van een medisch getuigschrift en bij een afwezigheid van minstens 4 lessen. Het medisch getuigschrift dient ten laatste 7 dagen na de gemiste lessen aan het zwembad te worden bezorgd. Is de afwezigheid minder dan 4 lessen dan is er geen terugbetaling. Er wordt steeds een dossierkost van 10 euro aangerekend. Er worden geen inhaallessen voorzien !

Afbeeldingen