test2 Zwemmen tijdens de zomervakantie | Zwembad De Kouter

Zwemmen tijdens de zomervakantie

Een reservering op voorhand is niet nodig. Je kunt tickets aankopen aan de kassa. Houders van een beurtenkaart of abonnement bieden zich met hun polsbandje aan de toegang aan en kunnen meteen doorlopen tot de cabines.

Respecteer de richtlijnen om het coronavirus geen kans te geven.

  • SPORT : baantjes zwemmen

Op weekdagen kun je baantjes zwemmen van 7 tot 13u (op woensdag tot 12u). Heb je geen beurtenkaart of abonnement dan kun je online of aan de kassa tickets kopen om te zwemmen vanaf 9u. Wie vóór 9u wil zwemmen moet in het bezit zijn van een beurtenkaart of abonnement.

Tijdens weeknamiddagen wordt het 25m sportbad tussen 13u30-17u30 gebruikt als speelbad. Er kunnen dan geen baantjes gezwommen worden. Na 17u30 liggen er opnieuw 6 banen en kun je zwemmen tot 20u45. Tickets kunnen dan enkel aangekocht worden aan de kassa.

Tijdens het weekend kun je enkel tot 13u baantjes zwemmen. Tickets aan te kopen aan de kassa. Vanaf 13u wordt het 25m sportbad een speelbad.

  • RECREATIE : gebruik van alle faciliteiten

Op weekdagen openen de recreatieve faciliteiten (waterpret, glijbaan en wellness) voor publiek om 13u30 tot 20u45. Tickets te verkrijgen aan de kassa. Wie wil zwemmen na 18u kan online tickets aankopen aan kindertarief !

In de voormiddag zijn de recreatieve faciliteiten voorbehouden voor jeugdorganisaties. Voor gezinnen met kinderen staat het instructiebad op weekdagen tussen 10u30-13u als speelbad ter beschikking. Tickets te verkrijgen aan de kassa of via de webshop.

Tijdens het weekend is de recreatie open van 10 tot 17u45. Tickets te verkrijgen aan de kassa.