Zwemacademie voor kinderen (vanaf 4 jaar)

Onze lessenreeksen worden ingericht volgens deze leermethode en hebben als hoofddoelstelling: jouw kind leren veilig zwemmen
Vooraleer een zwemstijl aan te leren leert jouw kind eerst zichzelf efficiënt verplaatsen in het water met het oog op waterveiligheid. De leerfase gebeurt in 4 stappen:

Bij elke stap horen een aantal vaardigheden die worden aangeleerd. De Vlaamse zwemfederatie ontwikkelde bijhorende zwembrevetten.

Bekijk een persbericht over deze nieuwe leerlijn (video1) en bekijk onderstaande informatieve video

HIERONDER BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR OUDERS

1 reeks bestaat uit 10 lesjes (1 les/week van 30minuten gedurende 10 opeenvolgende weken; de lessen van STAP 3 en STAP 4 duren 45 minuten).

Voor nieuwe kinderen zijn er 3 instapmomenten per jaar: januari / april / september. Nieuwe kinderen schrijven zich steeds in op de wachtlijst (telefonisch via 057 34 66 26 of per mail naar zwembad@poperinge.be ).

De deelnameprijs is fiscaal aftrekbaar en bedraagt :

  • STAP 1 en 2: € 55 (Poperinge) / €65 (Niet Poperinge)
  • STAP 3 en 4: € 70 (Poperinge) / € 80 (Niet Poperinge) : 45min./les ! 

Terugbetalingen voor zwemlessen gebeuren enkel na afgifte van een medisch getuigschrift en bij een afwezigheid van minstens 4 lessen. Het medisch getuigschrift dient ten laatste 7 dagen na de gemiste lessen aan het zwembad te worden bezorgd. Is de afwezigheid minder dan 4 lessen dan is er geen terugbetaling. Er wordt steeds een dossierkost van 10 euro aangerekend. Er worden geen inhaallessen voorzien !

Afbeeldingen