AquaCIRCUITTRAINING

Aquacircuittraining is een dynamische organisatievorm waarbij heel wat verschillende oefeningen tijdens een vooraf bepaald tijdsinterval na elkaar worden uitgevoerd. Tussen elke oefening wordt een beperkte rusttijd (recuperatie) ingebouwd. Er wordt voortdurend gevarieerd in oefeningen en intensiteit. Deze vorm van training focust zowel op het aerobe uithoudingsvermogen als op de versteviging van spieren. Het is een FULL BODY WORKOUT. Een bijzonder voordeel van deze trainingsvorm is het feit dat elke trainingsprikkel na de les nog even doorwerkt op het celmetabolisme.

Bij deze vorm van aquatraining richten we ons voor deze eerste nieuwe reeks tot personen die hun basisconditie willen opbouwen of die hun algemene fitheid willen verbeteren. Na de herfstvakantie willen we het aanbod aquacircuittraining uitbreiden met een extra reeks voor personen die wat intensievere krachtuithouding willen trainen en op zoek zijn naar een leuke trainingsvariatie voor een nog betere conditie.

Kunnen zwemmen is geen vereiste; de les gebeurt in borstdiep water.

Een reeks bestaat uit 7 lessen, wekelijks op donderdag en loopt van 15 september tot 27 oktober. Keuze uit

  • donderdag: 18u45 - 19u30
  • donderdag: 19u45 - 20u30

Deelnemen kan na inschrijving voor de reeks via de webshop.

Kostprijs: € 66,5 (inwoners van Poperinge betalen € 56)

Terugbetalingen van gemiste lessen gebeuren enkel na afgifte van een medisch getuigschrift en bij een afwezigheid van minstens 4 lessen. Het medisch getuigschrift dient ten laatste 7 dagen na de gemiste lessen aan het zwembad te worden bezorgd. Is de afwezigheid minder dan 4 lessen dan is er geen terugbetaling. Er wordt steeds een dossierkost van 10 euro aangerekend. Er worden geen inhaallessen voorzien.

Minimumleeftijd voor deelname: 16 jaar

Afbeeldingen