Zomeractie

Bijzondere voorwaarden verbonden aan de zomeractie:

Kinderen tot en met 4 jaar kunnen gratis zwemmen tussen 25 juni en 16 september. Zij dienen begeleid te worden door een betalende volwassene. Bij twijfel over de leeftijd van het kind kan enkel een officieel document uitsluitsel brengen (Kids ID of uittreksel/afschrift uit geboorte-akte).

Vanaf 18u30 kunnen op weekdagen alle faciliteiten (sport, recrea en wellness) gebruikt worden aan het tarief van € 4,75 ongeacht leeftijd, doelgroep of woonplaats. Dit tarief is van toepassing op dagtickets. Voor beurtenkaarthouders wordt geen verrekening toegepast op de prijs van een gemiddelde zwembeurt.

Wie vanaf 25 juni minstens 4 dagtickets recreatie bij 1 bezoek aan de kassa aankoopt, krijgt 1 gratis bowlingspel met volgende bijkomende voorwaarden: 

  • er worden max. 500 gratis bowlingspellen weggeschonken;
  • per week worden max. 50 gratis bowlingspellen weggeschonken om een evenwichtige spreiding over de zomer te bekomen; indien dit aantal tijdens een bepaalde week niet wordt bereikt worden de resterende gratis spellen toegevoegd aan de daaropvolgende week (enzoverder); de eerste 50 spellen worden dus weggeschonken in de week van 25 juni, de laatste 50 spellen in de week van 27 augustus 2018;
  • de bowlingspellen zijn slechts geldig na reservatie bij de bowling-exploitant;
  • de bowlingspellen zijn zowel geldig in dal- als piekuren (weekdag-weekend) tot en met 31 oktober 2018.

Tijdens het weekend van zaterdag 30 juni en zondag 1 juli vieren wij onze 2e verjaardag. Om die reden trakteren wij alle bezoekers die dit weekend een recreatief dagticket aankopen op een terugkeerbon van 30% korting. De bon is geldig op alle faciliteiten op een volgend bezoek tot en met 31 augustus 2018, maar niet cumuleerbaar met andere kortingen.